Corporate Recruiter (parttime)

Omschrijving

Wij zoeken

Wij zijn onderscheidend in de branche en groeien keihard. Dat zegt iets over onze capaciteiten en ambities. Maar het zegt ook iets over onze aantrekkelijkheid als werkgever. Toch komen nieuwe collega’s veelal niet aanwaaien, en is daar dus een flinke recruitment inspanning voor nodig. Vandaar dat we op zoek zijn naar een recruiter die ons verhaal goed kan overbrengen, en daarbij een goede focus heeft op wat we nodig hebben en wat echt bij ons past. Als recruiter krijg je bij ons de ruimte een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes en de verdere uitbouw van ons bedrijf. Het betreft een parttime rol voor circa 16 tot 20 uur per week.


Wij verwachten

Jij bent in staat om in twee zinnen te vertellen waarom RS Finance anders is dan alle andere bedrijven in onze branche. Jij kunt ook goed aanvoelen welke nieuwe collega’s wij nodig hebben. Dan gaat het om de kennis en ervaring die nodig is om de job te kunnen doen, en evenzeer om de signatuur als mens en professional die past binnen ons bedrijf en de teams daarbinnen. Jij bent ook goed in staat om het ontwikkelpotentieel en de ambitie van mensen te herkennen, mocht iemand nog niet over de bewezen kennis en vaardigheden beschikken. Want voor ons hoeft zeker niet achter elke wens een vinkje te staan, wij durven ons ook buiten de veilige zones te begeven en iemand de kans en de begeleiding te bieden om zich te ontwikkelen. Daar staan wij voor en daar gaan wij voor, maar met een gezonde dosis realiteitszin.

Vereisten

Jij bent

Jij vind het leuk om mensen te enthousiasmeren voor een job bij ons geweldige bedrijf. Dat doe je echter niet bij iedereen. Je hebt namelijk een scherp oog voor wat wij nodig hebben en wie goed bij ons past. Maar heb jij de juiste kandidaat in het vizier, dan laat je niet snel los. Je doet dit wel op gepaste en gebalanceerde wijze, zodat onze kernwaarden zich ook weerspiegelen in jouw benadering van kandidaten. Bovenal valt jouw benadering te kenschetsen als proactief: je bent een type ‘hunter’ en benadert continu potentiële kandidaten. Daarbij heb je natuurlijk de korte termijn in gedachten, maar ook de lange termijn want wie nu niet geïnteresseerd is in een overstap naar onze organisatie, kan dat later wel zijn. Je probeert kandidaten dus te blijven volgen.


Wij geven

Voor je kennis, ervaring en ambitie krijg je bij ons het volgende terug:

• Een cruciale rol binnen een bedrijf dat gaat als een raket!

• Veel ruimte om een eigen stempel te drukken op je job.

• Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

• Veel ruimte om je werkuren te verdelen over de week.

• Uitstekende arbeidscondities, die recht doen aan jouw achtergrond en de bijdrage die jij levert.

• Een uiterst prettige, collegiale werksfeer.


Interesse? Stuur ons dan je CV of LinkedIn profiel! Je kunt ons natuurlijk ook bellen voor meer informatie: 088 773 4600.